header-image-vb.jpg

Informatie zaalhockeyseizoen 2011-2012

24-9-2011  | 

Op 10 december 2011 gaat de zaalhockeycompetitie weer van start.De thuiswedstrijden worden, zoals voorheen, gespeeld in ‘de Roomley’ in Udenhout. Er is zaalruimte voor 18 teams van MHC Berkel-Enschot. MHC Udenhout zal met 7 teams ook in ‘de Roomley’ aanwezig zijn.

Hieronder staan de teams van Berkel-Enschot die zijn ingeschreven. De mogelijkheden voor training zijn nog steeds erg beperkt, wellicht maar een paar keer per team. Er wordt gewerkt aan een trainingsschema. De hoogte van de contributie moet nog worden berekend, maar zal rond de €40,- per persoon liggen (onder voorbehoud).

Let op dat iedere speler beschikt over een zaalstick en zaalschoenen, zonder zwarte zolen. Een zaalhandschoen wordt sterk aanbevolen.

De ZHC werkt eraan om ook dit jaar weer een groep scheidrechters te organiseren, die de wedstrijden zullen fluiten. Indien noodzakelijk zullen de senioren – en oudere jeugdteams hun steentje moeten bijdragen. Ook dit jaar weer zullen ouders worden gevraagd om op treden als zaalwacht. Bericht hierover volgt.

Wij realiseren ons dat er teams zijn die dit jaar niet mee kunnen doen met het zaalhockey. Wij proberen over de jaren iedereen aan bod te laten komen. Indien er wensen zijn voor het seizoen 2012-2013, kan dit in april 2012 kenbaar worden gemaakt aan de ZHC. Er wordt dan, in samenwerking met de TC, bekeken welke teams dan zullen zaalhockeyen. 

Het duurt nog even, maar wij willen eenieder alvast veel plezier toewensen in de zaal.

Met vriendelijk groet, 

De zaalhockeycommissie. 

Teams zaal (18x):

Heren 2 (wordt Heren 1 in de zaal)
Dames 1
JA1
JB1, JB2
JC1, JC2
JD1
MA1
MB1, MB2, MB3, MB4, MB5
MC1, MC2, MC3, MC5 (wordt MC4 in de zaal)