header-image-vb.jpg

Vernieling lampenkappen

30-10-2012  | 
Sinds de verbouwing en het installeren van een nieuwe bar in 2009 hangen boven de bar alleraardigste lampenkappen met daarin, uiteraard, lampen. Dat deze lampenkappen aardig gevonden worden en een grote aantrekkingskracht uitoefenen op met name de mannelijke seniorleden van onze club leiden wij af aan het feit dat uitsluitend deze groep van leden van onze club deze lampen regelmatig hardhandig menen te moeten aanpakken. Dat dit niet zachtzinnig gaat moge blijken uit het gegeven dat er na elk feest of disco en de nodige drankinname er een aantal kapot zijn, niet alleen lampen maar ook de lampenkappen.

Zo ook weer na de zondag van 20 oktober j.l. De oogst was nu 2 lampenkappen en 8 lampen, kosten € 125,- We hebben nu nog 2 lampenkappen in reserve, als die ook zijn gebruikt kunnen we de hele zwik vervangen, deze kappen zijn niet meer verkrijgbaar, de kosten kunnen dan wel eens € 1500.- gaan bedragen. Wat we ook kunnen doen is de verlichting boven de bar maar helemaal weg te halen, maar dat zal toch wel niet de bedoeling zijn?

Wellicht kunnen we afspreken dat diegene die de lampen gemolesteerd hebben ze willen afrekenen met de club? Of spreken we af dat we voortaan de lampen laten hangen en geen bezittingen van de clubleden meer gaan vernielen?

Met vriendelijke lichtgroeten,

namens de BC, Henk Hoppenbrouwers