header-image-vb.jpg

Unieke keepersclinic op HTC Son door Pirmin Blaak

11-1-2013  | 
Op 23 februari 2013 organiseert HTC Son een unieke keepersclinic voor alle A-B-C-D jeugdkeepers. De clinic wordt gegeven door Pirmin Blaak, de keeper van HC Rotterdam en het Nederlands Elftal. Pirmin maakte ook deel uit van het team dat in Londen zilver veroverde op de Olympische Spelen!

Pirmin wil met jullie al zijn ervaringen van de Olympische spelen delen en jullie een unieke keeperservaring bezorgen!

Er zullen deze dag 2 sessies worden gehouden, een ochtend en een middagsessie. Gedurende deze twee uur durende sessies zul je als keeper flink onder handen genomen worden. Er wordt gewerkt in kleine groepjes zodat je als keeper veel persoonlijke aandacht krijgt.

Tussen beide sessies zal er een demonstratie plaats vinden door Pirmin Blaak. Hij zal daarbij geassisteerd worden door Jaap van Montfort, keeper van Royal Antwerp Hockey Club.

Het programma is als volgt:

10:00 - 12:00 Ochtendsessie
12:00 - 13:00 Demo Pirmin Blaak met Jaap van Montfort
13:30 - 15:30 Middagsessie

Kosten voor deze unieke clinic bedragen € 35,- voor een ochtend of middag sessie.

Wil je beide sessies doen dan betaal je slechts € 60,- (incl. lunch).

Ben jij die enthousiaste keeper (of ken je een enthousiaste keeper) die graag alles wil leren, dan mag je dit niet missen!

Aanmelden voor de clinic kan door een mailtje te sturen aan [email protected] onder vermelding van je naam, je leeftijd, je club, welk team je speelt en aan welke sessie(s) je deel wilt nemen of kijk op https://www.dehockeykeeper.nl/ voor meer informatie en een aanmeldformulier.