header-image-vb.jpg

"Balletje voor Berkel-Enschot" bijna ten einde

20-5-2013  | 
Beste coaches,

Zaterdag 9 maart is de sponsorcommissie in samenwerking met de jeugdcommissie gestart met de krasactie "Balletje voor Berkel-Enschot". Wij zijn blij dat ook jullie team hieraan heeft deelgenomen. De krasactie loopt nu bijna ten einde. We zouden jullie als coaches willen vragen om deze mail door te zetten naar de jeugdspelers om aan te geven dat a.s. zaterdag 25 mei alle krasboekjes terug ingeleverd dienen te worden, vol of niet vol. Je kunt ze inleveren bij het clubhuis. Bovendien dient uiterlijk 26 mei het geld van de gekraste balletjes zijn overgemaakt op rekeningnummer 10.68.13.889 van Mixed Hockey Club Berkel-Enschot onder vermelding van:
* je voor- en achternaam
* je team en
* het nummer van het krasboekje

Wie weet, gaat iemand van jullie team aan de haal met een iPad (hoofdprijs), iPad mini (2e prijs) of 'n waardebon van EUR 250,= bij de Leeuw Sport (3e prijs). Maar het is natuurlijk ook goed mogelijk dat jullie als team (inclusief 2 begeleiders) een teamuitje winnen t.w.v. EUR 50,= per persoon (hoofdprijs), een teamuitje t.w.v. EUR 25,= per persoon (2e prijs) of met het hele team gaan barbequen op de Rauwbraken (3e prijs). In ieder geval ontvang je altijd een bioscoopbon van de Euroscoop en popcorn als je een leeg krasboekje inlevert. Reden genoeg dus om de laatste paar dagen nog zoveel mogelijk balletjes te laten krassen.

Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met de sponsor- ([email protected]) of jeugdcommissie ([email protected]).

Nog veel succes deze laatste paar dagen.

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie & Jeugdcommissie
namens Vincent, Jos en Sjef