header-image-vb.jpg

Benoeming Leden van verdienste en ereleden

11-9-2013  | 

Tijdens de algemene ledenvergadering op 11 september is een aantal leden benoemd tot Lid van Verdienste of Erelid.

Het bestuur benoemt de Leden van Verdienste; de Erelidmaatschappen zijn voorgedragen door het bestuur en goedgekeurd door de ledenvergadering. Alle gelauwerden krijgen een oorkonde en een vermelding op de website. Ereleden zijn bovendien vrijgesteld van het betalen van contributie.

Leden van verdienste:

Mariëlla van den Dobbelsteen (foto links) werd Lid van verdienste vanwege haar jarenlange inspanningen bij de technische commissie en de jeugd, iets wat ze nog steeds doet.

Ben Cattel (foto midden) heeft, eveneens na vele jaren, zijn taak als materialenman neergelegd. Hij wordt opgevolgd door een hele commissie, waarmee wel duidelijk wordt hoeveel werk hij heeft verzet.

Jos Frijters (foto rechts) wordt Lid van Verdienste vanwege zijn jarenlange inzet voor de club; op het moment nog steeds in de sponsorcommissie.

Marc Heuvelmans heeft zich eveneens jaren op diverse fronten ingezet voor de hockeyclub; zijn laatste rol was die van voorzitter. Hij was op vakantie en krijgt de oorkonde later uitgereikt.

Ereleden

Joost de Beer (foto links) is al vrijwel vanaf het begin lid van de hockeyclub en altijd erg actief geweest. Hij stopt met hockeyen, maar blijft betrokken als sponsor en als enthousiast supporter van heren 1, waarin zijn drie zonen spelen, die hij met de liefde voor de club heeft besmet.

Theo van Tilburg (foto rechts) is ook al minstens twintig jaar actief in de club. Hij zat jaren in de jeugdcommissie en neemt nu afscheid als voorzitter.