header-image-vb.jpg

Nieuws van de Technische Commissie (TC) - 2

27-10-2013  | 
De Technische Commissie heeft medio oktober afscheid genomen van Esli Wessels en Karen Lagerweij. Beiden treden terug na jaren hun energie en bijdragen te hebben geleverd aan de TC. Hierbij wil ik de gelegenheid nemen hen beiden te bedanken voor al hun positieve bijdragen en enorme inzet. In November neemt de TC op feestelijke wijze afscheid van Karen en Esli.
 
We zijn verheugd te melden dat we inmiddels nieuwe leden in de TC welkom kunnen heten; Isabelle Geraads, Jasper Arnou, Ankie de Kort, Bas Sneeboer en Frank Schaapveld. Hiermee is de TC weer op sterkte en maar goed ook want er is enorm veel te doen.
 
De Technische Commissie stelt zich ten doel om ieder spelend lid de hockeysport zoveel mogelijk te laten ervaren op een niveau dat aansluit op de individuele capaciteiten waardoor iedere speler/speelster wordt uitgedaagd zich optimaal te ontwikkelen – individueel en binnen het team - en maximaal plezier beleeft aan de hockeysport.

Naast het opstellen en uitvoeren van het hockey technisch beleid heeft de TC tot taak het samenstellen van alle teams van mini’s tot senioren, het aanstellen en ondersteunen van trainers, het aanstellen en ondersteunen van coaches voor de 1e-lijn teams, het aanstellen van coaches voor de opleidingsteams in samenspraak met de jeugdcommissie, het aanbieden van een volledig training curriculum voor spelers en keepers en het onderhouden van contacten met de KNHB en het District.

Op de MHCBE site staat de nieuwe taakverdeling die duidelijk maakt wie waar verantwoordelijk voor is in de TC.
Begin november verwacht de TC haar Hockey Technisch Beleidsplan af te ronden. Wij zullen dit dan ook via de nieuwsbrief en onze website met u delen.

Nog een laatste opmerking; wij zijn ons bewust dat u de afgelopen maanden soms erg lang op een reactie en/of antwoord van de TC heeft moeten wachten. De turbulentie van de seizoen opstart en de onderbezetting in de TC zijn hier mede oorzaak van geweest. Wij hebben ons voorgenomen onze reactietijd sterk te verbeteren en sneller te communiceren. U mag van ons voortaan binnen een week een reactie op uw vraag/bericht verwachten.