header-image-vb.jpg

Van de voorzitter

17-3-2014  | 
Woord van dank aan de vrijwilligers rondom de zaalhockey!

Achter de schermen is er door velen hard gewerkt om de zaalhockeycompetitie tot een groot succes te maken. De Zaalhockey- de Arbitragecommissie en het Wedstrijdsecretariaat hebben in de laatste maanden overuren gedraaid. Cees Wouters, John van Hees, Vincent van Baaren en Maarten van Roessel verdienen alle lof voor hun tomeloze inzet. Niet eerder konden zoveel teams van MHC BE meedoen aan de zaalhockeycompetitie.

Na alle voorbereidende activiteiten was het aan de begeleiders en de scheidsrechters om er in de zaal een succes van te maken. Onze bijzondere dank gaat uit naar alle scheidsrechters. We hadden dit jaar heel veel wedstrijden in de zaal te fluiten. En zonder twee scheidsrechters begint er geen wedstrijd.

Een speciaal woord van dank is zeker op z'n plaats voor Duco Schreuder. Hij was bijna ieder weekend de hele dag in een zaal te vinden om of zelf te fluiten (ook bij het niet opkomen van scheidsrechters) of om de begeleiding van nog niet zo ervaren fluitisten op zich te nemen.

Ook hebben Heren 1 en 2, Dames 1,en 5, Jan Bruinsma, Harold van Diemen, Max v.d. Kordelaar, Veteranen A, B en C, Elke van Dommelen, Bram van Overdijk, Jongens A1, Meisjes A1, A2, A3 en A4 zich van hun beste kant laten zien. Mijn excuses voor wie ik vergeet. Hartelijk dank voor jullie bijdragen aan de succesvolle zaalhockeycompetitie namens de spelers en speelsters van de deelnemende teams.

Ik hoop dat MHCBE ook volgend jaar weer op jullie kan rekenen.

Namens het bestuur
Jan Kleijn, voorzitter