header-image-vb.jpg

Het gezondere clubhuis

5-4-2014  | 
In de maand maart zijn wij gestart met ons nieuw concept in ons broodluik onder de naam SHOOOOT Foodcorner, afgeleid van de hockeyovertreding en de letterlijke vertaling: Scheut.

Op dit moment is er een maatschappelijke discussie over ongezonde voeding op de sportverenigingen. Wij willen ook wij graag een bijdrage leveren aan gezondere voeding. Het is niet zo dat wij de leden gaan verplichten gezond te eten, maar we willen wel een duidelijk onderscheid maken tussen gezonde- , minder gezonde- en slechte voeding. Het aanbod dat u van ons gewend bent zal behoorlijk wijzigen en gezonder worden en zal ook een kwaliteitsslag maken.

Nieuw in ons assortiment zijn bijvoorbeeld groentefrieten, smoothies, fruit, diverse tosti’s , soep en gezonde borrelschalen.

Verder heeft u de keus uit bv grof bruin brood, bruine en witte baguettes of gewoon een traditioneel puntje, ruim belegd met mooie sla en ander garnituur. Verder zijn alle disposables vanaf nu duurzaam of biologisch afbreekbaar, m.u.v. de limonadebekers. Ook deze worden de komende maanden vervangen door een biologische variant. We hopen hiermee ook een bijdrage te leveren aan het milieu.
Wij hopen u snel te mogen begroeten bij ons broodluik!
Groetjes,
Eva Blankenberg
Horeca Manager MHCBE