header-image-vb.jpg

LET‰ÛªS CELEBRATE HOCKEY MHCBE Clubdag 29 mei 2014!

15-4-2014  | 
Nog zo’n 50 dagen en dan start de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag! Een prachtig toernooi dat de KNHB met alle hockeyliefhebbers én alle hockeyverenigingen willen vieren. Niet voor niets is het thema: Let’s celebrate hockey! 

Het WK Hockey wordt van 31 mei tot en met 15 juni gespeeld. Een fantastisch evenement dat hockey in Nederland nog beter op de kaart zal zetten. MHC BE wil dit Hockey oranjegevoel naar de club halen.

Daarom gaan wij gedurende het WK Hockey diverse activiteiten op de club organiseren. Het doel is dat we jong en oud, spelers en supporters, trimmers, vrijwilligers, oud-leden en sponsors met elkaar verbinden door diverse aansprekende activiteiten te organiseren en te beleven.

Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de definitieve invulling van het programma maar we kunnen nu al een tipje van de sluier oplichten.

We starten het programma op donderdag 29 mei met de ‚MHC BE Clubdag’. Het doel van deze WK Clubdag is om het WK motto ‘Let’s celebrate Hockey!’ ook op onze mooie club te omarmen en het hockey te vieren. Houd deze datum dus vrij. Nadere informatie volgt.

In de twee weken daarna gaan we diverse activiteiten gekoppeld aan de wedstrijden van de Nederlandse teams op de club houden. 

Het programma eindigt op 14 juni met de mini slotdag en om 15.15 uur de, hopelijk Nederlands, gekleurde damesfinale. En mochten de Nederlandse heren de 15e de finale spelen dan besteden we daar natuurlijk ook de nodige aandacht aan.

Blokkeer dus 29 mei voor de MHC BE Clubdag. En volg de website, facebook, twitter en posters en televisie in het clubhuis voor nadere informatie.

Jan Kleijn
Voorzitter