header-image-vb.jpg

Zondag 27-11 met de hele club eten in de L!VE Music Bar

21-11-2011  | 
Beste leden,

Aanstaande zondag is er een hockeydisco op onze club, ter ere van de laatste wedstrijd van het seizoen.

Nu zouden we dit feest met z'n allen willen afsluiten in de stad en gezellig met alle teams een "gratis" hapje eten in de L!VE Music Bar in Tilburg (Heuvelring 90, te Tilburg, naast de ABN AMRO op de Heuvel).
www.livemusicbar.nl

Deze L!VE Music Bar is sinds een aantal weken een nieuwe sponsor en zal 11 maart een groot feest organiseren op onze club. Ze hebben een actie waarbij elk lid van Hockeyclub Berkel-Enschot elke zondag gratis mag eten in deze music bar waar jullie de hele avond worden vermaakt met live muziek a la de "Crazy Piano's".

Aanstaande zondag 27 november (eten bij de L!VE Music Bar)
Het zou dus gezellig zijn als er zoveel mogelijk mensen mee gaan aanstaande zondag na de hockeydisco. Dus inventariseer graag even binnen je team hoeveel animo ervoor is en stuur vervolgens voor aanstaande zaterdag een mail naar [email protected].
(Ter attentie van: Hockeyclub Berkel-Enschot + je team + aantal personen die meekomen, ze willen namelijk van te voren wel weten hoeveel mensen er komen)

Dames 1, Heren 1 en Heren 2 zijn in ieder geval al van de partij.

Feest op 11 Maart (Vrienden van Berkel L!VE)
Hieronder alvast de aankondiging van het " Vrienden van Berkel L!VE" - evenement. Zorg dat je deze datum alvast in de agenda zet, dit belooft namelijk een erg mooi spektakel te gaan worden waar alle sponsoren, dames, heren en veteranen aanwezig zullen zijn.

Met vriendelijke groet,

Thomas Alberts
Spoco Hockeyclub Berkel-Enschot