header-image-vb.jpg

Bruisend en gezond MHC Berkel-Enschot

17-9-2014  | 

Terwijl de meesten genoten van een hockeyvrije periode waren de diverse commissies actief met de voorbereidingen van het seizoen 2014-2015. Met veel enthousiasme zijn voor alle jeugdteams coaches en trainers geworven, zijn de trainingsschema's in elkaar gezet, is het nodige onderhoud gepleegd, zijn contracten vernieuwd, is een nieuwe kroonsponsor geworven, etcetera.

Afgelopen weekeinde was het dan eindelijk zover. Het seizoen 2014 - 2015 is officieel begonnen. Op zaterdag was het weer gezellig druk op het complex. Heren 1 is zondag het seizoen goed gestart en heeft de eerste drie punten alweer te pakken. Dames 1 is helaas gestart met een kleine nederlaag. Komend weekeind kunnen de dames zich thuis revancheren. Ook heren 1 speelt thuis. Een mooie gelegenheid om beide teams in actie te zien. Met om 16.00 uur een bruisende "start of the season disco". Een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten met oude bekenden of nieuwe leden te leren kennen.

Het bestuur is druk bezig de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 30 september voor te bereiden. En daar hoort een terugblik op het afgelopen seizoen natuurlijk bij. In het kort kunnen we concluderen dat we een bruisende en gezonde vereniging zijn. Naast alle sportieve inspanningen op het veld en in de zaal  hebben we ook veel leuke sociale activiteiten gehad. Naast het lustrum, Berkel Live, de MHCBE clubdag en de hockeykampen hebben we met elkaar van veel leuke andere activiteiten kunnen genieten.

We zijn naast een bruisende gelukkig ook een financieel gezonde vereniging. En dit willen we ook graag blijven. Het afgelopen jaar hebben we de inkomsten en uitgaven in evenwicht weten te houden. Maar omdat het komend seizoen onze uitgaven toenemen en we iets minder leden hebben, zullen we de contributie voor het seizoen 2014 - 2015 helaas moeten verhogen. We zijn nog aan het cijferen en denken dat we een verhoging van circa 7,5% per lid nodig hebben om ook financieel een gezonde vereniging te blijven. In de ALV zullen we ons uiteraard verantwoorden voor het afgelopen seizoen en onze plannen voor het komende seizoen toelichten. Wij hopen jullie in groten getale op de ALV op 30 september te kunnen verwelkomen.

Namens het bestuur,

Jan Kleijn

voorzitter