banner5.jpg banner3.jpg

Het Matchplay Hockey Koningskamp 2017!

8-1-2017  | Beste ouders en jeugdleden van MHC Berkel Enschot,
 
Het nieuwe jaar is in volle gang net zoals de voorbereidingen van onze spectaculaire hockeykampen. Ook dit jaar komt het leukste minikamp van Nederland in de meivakantie weer naar jouw vereniging! 
 
Elke dag training van hoofdklasse-spelers of ons ervaren trainersteam. Meet je slagsnelheid met de speedmasters, verbeter jouw techniek op het spectaculaire Matchplay skills parcours, Test jouw behendigheid met hockeystick en bal, leer trucjes of speel knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena! Het hockeyen wisselen we af met een uniek recreatief programma. Het thema voor het minikamp voor de mei-editie van 2017 is: 
Het Matchplay Hockey Koningskamp 2017!
 
Het kamp is inclusief stevige lunch, drinken, tussendoortjes en het officiĆ«le dry-fit Matchplay Hockeyshirt! Deelname is speciaal voor leden van de vereniging en omliggende verenigingen. Eventuele vriendjes of vriendinnetjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 
Ben jij tussen 5 en 13 jaar en zoek jij een sportieve invulling van je meivakantie Kom dan ook naar het leukste mini-Hockeykamp van Nederland!
 
Datum van het mini Hockeykamp:
24, 25 en 26 april 2017 (van 09.00-17.00 uur).
 
Kosten: €149,- per persoon*
Vroegboekkorting:
*Schrijf je in voor 1 februari 2017 betaal je slechts €115,-
*Schrijf je in voor 1 maart 2017 betaal je €130,-


 
Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in!
 
We zien je in de meivakantie!

Met sportieve groet, 

Matchplay Hockey