header-image-vb.jpg

Trainers/coaches-indeling en trainingsschema 2015-2016

6-7-2015  | 
De meeste trainers en coaches voor hockeyseizoen 2015/2016 zijn inmiddels bekend (zie bijlage). Er zijn nog een aantal vacatures. Zowel de TC als de JC zijn druk doende om ook deze in te vullen. Mocht u/je interesse hebben om een team te trainen danwel te coachen kunt u/je met (een van) beide commissie contact opnemen.
 

We hebben ook al een begin gemaakt met het trainingsschema voor volgend seizoen. Trainers zouden jullie voor 17 juli a.s. kunnen doorgeven op welke tijden jullie absoluut geen training kunnen geven? Daarnaast kunnen jullie je voorkeuren doorgeven. Wij zullen proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden maar zoals jullie begrijpen is het elk jaar weer een hele puzzel en kunnen we geen beloftes doen.
 
Verzoeken om tweede trainingen kunnen (in tegenstelling tot eerdere berichten) vanaf 24 augustus tot 28 augustus worden ingediend. Dit dient per mail te gebeuren via [email protected] Eerdere verzoeken en verzoeken naar privé mailadres of via whats app oid worden niet gehonoreerd.

Enkele teams hebben al aangegeven dat ze tijdens de zomervakantie willen doortrainen. Wij hebben daarom een zomer trainingsschema gemaakt (zie bijlage). Indien jouw/jullie team ook nog wil trainen deze zomer dit graag doorgeven aan de TC:  [email protected]  vóór 17 juli 2015.
 

Er zijn inmiddels ook verzoeken voor wedstrijden binnen gekomen. Deze verzoeken kunnen jullie richten aan het wedstrijdsecretariaat via [email protected]

Belangrijk: wedstrijden prevaleren boven trainingen!
Alle aangemelde wedstrijden zijn terug te vinden op de website. Trainers dienen zelf de website controleren of er wedstrijden gespeeld worden op hun trainingsavond/trainingsveld.