header-image-vb.jpg

Sponsoring

 

Op deze pagina vindt u een algemene tekst over sportsponsoring en onze vereniging en natuurlijk de sponsorpakketten en -opties. Op de pagina teamkleding staat het beleid omtrent sponsoring aan teams omschreven.
Download hier ons Sponsorplan (PDF)

Voor vragen kunt u terecht bij de sponsorcommissie, welke u kunt bereiken per e-mail: [email protected]

Bij eventuele interesse zijn de leden van de SpoCo ook telefonisch te bereiken:

- Willem-Jan van den Berk: 06-53377514

- Jeroen van Poppel: 06-51313098

Sponsoring
Mixed Hockeyclub Berkel Enschot (hierna MHCBE) is ruim 50 jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste sportverenigingen van Berkel Enschot met ca. 1.000 leden.

We zijn een warme, gezellige en sportieve familieclub waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. We hebben de ambitie om verder uit te groeien naar een vereniging waar recreatief en prestatiegericht hockey samenkomen.

In beide gevallen staat plezier in de Hockeysport voorop, waarbij iedereen wordt uitgedaagd om zo hoog mogelijk op sportief niveau te presteren. Veel aandacht gaat uit naar de groei en het behoud van de jeugdleden en goede doorstroming naar de senioren.

Om dit goed te kunnen faciliteren beschikken we over een modern complex met twee watervelden en twee kunstgrasvelden en een mooi en sfeervol clubhuis. Daarnaast investeren we in goede (jeugd)trainers, coaches en goede materialen.

Dit kunnen we alleen realiseren door onze vrijwilligers die week in week uit hun ziel en zaligheid hierin steken en de steun van onze sponsoren die simpelweg onmisbaar is.

Ons sponsorbeleid is gebaseerd op wederkerigheid en jarenlange samenwerking. U steunt financieel de club. Wij zorgen voor gewenste communicatie uitingen die aansluiten bij uw ambities, staan we open voor acties naar onze leden en zorgen voor netwerkactiviteiten, waar ontmoeten, plezier en kennisdeling centraal staan.

De brochure geeft inzicht van de mogelijkheden. Mocht u op een andere manier een sponsorbijdrage willen leveren dan staan we hier vanzelfsprekend voor open. Graag gaan we in gesprek over welke sponsoring bij u past!