header-image-vb.jpg

Beheer/gebruik nieuwe lockerruimte

Nieuwsafbeelding
27-5-2020  | Zoals we weten heeft ons complex een grondige opknapbeurt ondergaan. Hierbij zijn ook de locker ruimtes vernieuwd. De nieuwe lockerruimte vind je voor de oude ingang van de heren kleedkamer. 

De lockers zijn voor de teams, en hierin kunnen keepers en trainers hun materialen opbergen. Elk seizoen zorgt de materiaalcommissie ervoor dat het keepersmateriaal voor iedere keeper/team beschikbaar is. Tijdens de zomerstop worden alle tassen gereed gemaakt en het huidige materiaal gecontroleerd op kwaliteit en compleetheid.

Gebruik:
De lockers worden afgesloten dmv een vier cijferig slot. De code en het betreffende locker nummer worden/zijn verstrekt aan de teams uitgereikt middels een gesloten envelop. 

De code van dit slot dient ten alle tijden bij de materiaalcommissie bekend te zijn, zodat ze altijd in de locker kunnen. Verandering van de code dient ten alle tijden in samenspraak met de materiaalcommissie gedaan te worden. Wanneer de materiaalcommissie niet meer in de locker kan, zijn de kosten voor het verwijderen van het slot voor de rekening van het verantwoordelijke team.

Voor vragen kun je je altijd richten tot de beheercommissie via [email protected]