header-image-vb.jpg

Positief Sportklimaat - Voorstelling voor alle trainers en coaches

Nieuwsafbeelding
22-9-2020  | Eén van de speerpunten voor de komende jaren wordt een Positief sportklimaat bij MHCBE. Hierbij gaan wij samenwerken met de gemeente Tilburg die al een tijd werkt aan het creëren van een positief sportklimaat op/rondom de Tilburgse sportvelden. Om de sportpedagogen van de gemeente Tilburg een goed gevoel te geven van onze vereniging hebben wij hierover gesprekken gevoerd en zij hebben zelf al een aantal trainingsavonden rondgelopen bij hockeyclubs in de omgeving om de sfeer te proeven. MHCBE is niet de enige hockeyvereniging die gaat aanhaken bij dit initiatief. Wij trekken hierbij samen op met Hockeyclub Were Di. Gezamenlijk organiseren we een theatervoorstelling voor onze trainers & coaches van de jeugdteams die bijdraagt aan het positieve sportklimaat:

Hoe kun je kinderen in de sport effectief begeleiden? En hoe kunnen we met z’n allen zorgen voor nog meer sportplezier voor de jeugdleden van onze club? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die wij in oktober aan al onze trainers/coaches bij de jeugd aanbieden. Het gaat om twee avonden in De Druiventros in Berkel-Enschot. Op woensdag 7 oktober 2020 voor de trainers/coaches van de teams tot 12 jaar. En op dinsdag 13 oktober 2020 voor de trainers/coaches van de teams 12 tot 18 jaar. Kun je echt niet op jouw avond? Dan mag je van avond wisselen!

Een kaartje voor deze voorstelling kost normaal €17,50, maar is dit keer gratis (dankzij de medewerking van de gemeente Tilburg). In verband met Corona moet je je wel van te voren aanmelden. Dat kan vanaf nu via www.datschietlekkeropzo.nl. Op beide avonden zijn twee uitvoeringen: eentje om 19.00 uur en eentje om 20.30 uur. Jij mag kiezen! De voorstelling duurt ruim een uur. De inloop is vanaf een kwartier van te voren. 

Heb je vragen over deze avonden, nemen dan contact op met de MHCBE ambassadeurs Positief Sportklimaat, Maryse Rasenberg of Chris Kinders via [email protected]