header-image-vb.jpg

RABO CLUBSUPPORT-ACTIE: Stem op MHC Berkel-Enschot!

Nieuwsafbeelding
5-10-2020  | 

Ben je lid van de Rabobank ‘Hart van Brabant’? Dan kun je tussen 5 en 25 oktober je stem uitbrengen op MHC Berkel-Enschot tijdens de Rabo ClubSupport-actie! Hoe meer stemmen we als vereniging ontvangen, hoe hoger de bijdrage is die we van de Rabobank mogen ontvangen. 

Zoals ieder jaar stellen we als vereniging een mooi doel voor dit uiteindelijke bedrag! Dit jaar houden we het doel erg dichtbij onszelf en zal je als lid van MHC Berkel-Enschot ook echt daadwerkelijk  iedere stem terugzien op/rondom je eigen wedstrijden & trainingen!

Van de opbrengst gaan we dit jaar namelijk extra (trainings)materiaal aanschaffen die het hockeyen in deze lastige en bijzondere tijden comfortabeler en veiliger maken.

Om dit voor ieder team te kunnen realiseren, hebben we dus veel stemmen nodig! Heb jij een stempas ontvangen voor de "Rabobank Clubsupport”? We hopen dan ook dit jaar weer op jouw stem! Ben je zelf geen lid maar ken je wel leden van Rabobank ‘Hart van Brabant’? Vraag hen dan een stem uit te brengen op MHC Berkel-Enschot!