header-image-vb.jpg

Echte Berkel-Enschot pieten bezoeken de minitrainingen!

Nieuwsafbeelding
10-12-2020  | 

In de week van 23 november bezochten echte rood/blauwe Berkel Enschot Pieten de trainingen van onze allerjongste leden. Dat was een grote verrassing, want de Sint had eerder al tot zijn spijt laten weten dat hij door corona dit jaar moest thuiswerken en dus niet naar onze club kon komen. Maar hij wilde het niet zomaar voorbij laten gaan. Dus heeft hij contact gehad met onze minicommissie over hoe we zijn verjaardag toch wat konden vieren. We kwamen op het idee dat de Sint de enige echte MHCBE Hockeypieten langs kon laten komen. Wat bleek, de pieten konden nog helemaal niet (goed) hockeyen. Daarom kwamen de pieten een hele week mee trainen met onze mini’s. De kinderen hebben vaak moeten uitleggen hoe de stick vast gehouden moet worden, dat je niet tegen de bal mag schoppen, en je de bal niet mag vastpakken en in de goal mag gooien. De kinderen vonden het leuke, spannende en soms wat chaotische trainingen met de Pieten. Ze liepen allemaal met een grote lach het veld af.

De pieten hadden een klein cadeautje namens de Sint voor de kinderen meegenomen. Met de nieuwe hockeyballen kunnen de kinderen het komend jaar hopelijk goed oefenen om hun nieuwe trucjes volgend jaar aan de Sint en zijn pieten te laten zien.

We willen de Pieten die langs zijn gekomen nogmaals bedanken voor hun bezoek, en hopen dat we ze volgend jaar weer zien.