header-image-vb.jpg

Leden van verdienste (1)

3-10-2014  | Michiel Schröder: lid van verdienste

Michiel is al jaren actief als TC-lid en doet dat met veel enthousiasme en inzet. Hij deelt de teams in naar kunnen en wensen, en met name bij de dames is dat soms een complexe puzzel ;-). Hij is enthousiast speler van heren 2, fluit vaak en is altijd bereid te helpen bij evenementen. Het is een sfeermaker langs de lijn en hij heeft een enorm positieve uitstraling, waarmee hij anderen aanzet tot activiteit en loyaliteit.

Jan Rijkers: lid van verdienste
Jan is al jaren actief binnen de club, in verschillende commissies, waar hij maar moeilijk afscheid van kon nemen ;-), maar dat lijkt dan nu toch echt gebeurd. Altijd bereid om ergens bij te helpen, altijd intensief betrokken bij de teams van zijn zoons, altijd goedlachs en positief. En een enthousiast trimhockeyer, waarbij hij ook graag een bijdrage levert aan de 'derde helft'.

 

 

 

Duco Schreuder: vrijwilliger van verdienste
Duco is al jarenlang lid van de arbitragecommissie en floot wekelijks vele wedstrijden. Inmiddels is hij vooral actief als scheidrechterbegeleider op zaterdag; een rol die hij met veel enthousiasme invult. Duco heeft tijdens de afgelopen zaalhockeycompetitie een enorm groot deel van de wedstrijden gefloten; hij was hele dagen in de zaal, soms achtereenvolgens in twee zalen, te vinden. Zonder hem was die competitie echt in de problemen gekomen.