header-image-vb.jpg

Leden van verdienste (2)

4-10-2014  | 

Omdat ze niet bij de ALV konden zijn, heeft het bestuur zondag nog twee heren de versierselen van het Lid/Vrijwilliger van Verdienste-lidmaatschap uitgereikt. Helaas is het nog niet gelukt om dat te doen voor Eric van Hulten: volgt zo snel mogelijk!

Ed Lemmers: Vrijwilliger van Verdienste
Ed Lemmers is vanaf het moment dat zijn dochters Nenda en Yellan (nu hockeyend bij de senioren) gingen hockeyen, actief betrokken geweest. Altijd als coach of manager van de teams van zijn dochter; soms van beiden tegelijk, ook dit seizoen: manager van dames 1 en coach van dames 5. Ed zat jaren in de jeugdcommissie, organiseerde vele oefenwedstrijden en de wintercompetitie. Ook haalde hij zijn scheidrechterskaart. Zelf hockeyde hij nooit, maar fluiten doet hij met verve, vaak als laatste-moment-invaller, menigmaal ook bij zaalhockey. Ed vindt zijn inzet heel vanzelfsprekend en bijzondere aandacht daarvoor helemaal niet nodig.

Geert Vermeer: Lid van Verdienste
Geert zit al zo lang als we ons kunnen heugen in de beheercommissie: voor velen wellicht een onopvallende plek, maar daarom niet minder noodzakelijk. In het pre-Simoltijdperk was hij jarenlang verantwoordelijk voor de barbezetting en het beheer van de clubhuiskas. Geert is een trouwe en hardwerkende kracht, die zijn inzet vanzelfsprekend vindt. Het is ten slotte ook gewoon leuk, zegt hij, de prettige samenwerking met de andere vrijwilligers. Op het moment beheert Geert alle sleutels van de club. En is hij enthousiast trimhockeyer.

Eric van Hulten: Lid van Verdienste
Eric, betrokken bij de hockeyclub via zijn kinderen die inmiddels uitgevlogen zijn en geen lid meer. Jarenlang begeleidde hij het team van zoon Chris, vaak als cameraman. Enkele jaren geleden zette hij de zaalhockeycompetitie op en was daar lange tijd de spil van. Hij trad toe tot de Technische commissie en begeleidde daar de keepers. Eric hockeyt zelf ook nog altijd bij veteranen C.