header-image-vb.jpg

Bericht van de Evenementencommissie - Terugblik op 2014

18-12-2014  | 

In het eerste seizoen als evenementencommissie blikken wij graag met jullie terug op de afgelopen evenementen.

In augustus hebben wij afscheid genomen van een aantal belangrijke leden van de evenementencommissie: Ruud Niessen, Jan Rijkers, René Snijders en Nicole Mutsaerts. Nogmaals bedankt voor jullie tomeloze inzet de afgelopen jaren. (en wij zijn blij dat jullie er nog steeds op de achtergrond zijn!)

Op 21 september zijn we het seizoen begonnen met een spetterende disco "This is the start of the disco season!" Een mooie opening was het zeker!

Vrijdag 31 oktober was de eerste editie van 'Das grosse Oktoberfest auf die Berkelalm!' Senioren, trimmers en A-leden hadden massaal hun lederhosen en dirndl's uit hun kast gehaald om in stijl op het feest te verschijnen.
De Deutsche schnitzels mit pommes, het nodige bier, de welbekende bierpullen en de schlagersmuziek maakte het feest helemaal compleet. Wij kunnen terugkijken op een geslaagde 1e editie. Volgend jaar gaan we hier zeker weer een vervolg aan geven.


30 november was alweer de laatste competitiedag, met zoals de voorzitter al benoemende vele "herbstmeisters". Het dak ging er af bij deze laatste disco, volle bak gezelligheid!!

Als afsluiting van de disco zijn er nog prachtige liederen gezongen onder leiding van meister Joost Goesten, deze beelden zullen echter niet openbaar worden gemaakt :-)

Op 13 december vond het eerste alcoholvrije AB feest plaats, dat was even wennen voor velen en de avond begon dus ook wat kalmpjes, maar naar mate de avond vorderde stonden er steeds meer op de dansvloer. Niet alleen de vloer werd gebruikt om op de te dansen, ook de bar was een populaire plek.

Wat kunnen jullie nog van ons verwachten
Op 8 maart starten we met een ouderwetse Heren 2 disco! We zijn benieuwd welke verassingen de mannen voor ons in petto hebben.

Ook organiseren we weer een familietoernooi, hou hemelvaartsdonderdag dus vrij! De clubdag zal ook weer een mooie afsluiting van het seizoen worden.