header-image-vb.jpg

Trimhockey: sportiviteit en gezelligheid

Nieuwsafbeelding
1-9-2024  | Al jaren bestaat trimhockey bij MHCBE. Wat ooit klein begon is uitgegroeid tot een enthousiaste gemengde trimclub met leden op verschillende niveaus. De maandagavond is dé avond waarop de trimmers trainen. Trimhockey is een goede manier om de sport te leren…

Trimhockey is een goede manier om de sport te leren kennen of om het hockeyen weer op te pakken zonder gebonden te zijn aan een competitie. Zeer geschikt als je naast studie, gezin of drukke baan gewoon nog even een balletje wil slaan zonder verplichtingen. Ook beginners kunnen bij trimhockey terecht om de basistechnieken te leren onder begeleiding van een trainer.

 

Trimhockey vindt plaats in de vorm van trainingen onder begeleiding van een (vrijwillige) trainer. De trainingen bestaan uit een gedeelte conditieopbouw en oefeningen ter bevordering van de techniek. Voor diegene die graag een wedstrijdje tegen een trimmersteam uit de omgeving willen spelen worden er ook wedstrijden georganiseerd. Spelplezier, gezelligheid en veiligheid staan voorop.

 

Je bent van harte welkom om eens een (paar) keer te komen kijken of vrijblijvend mee te doen, daarna kun je kijken of het wat voor je is. Meld je aan en neem scheenbeschermers, bitje en een hockeystick mee.


Voor meer info: [email protected]