banner-beheercommissie.jpg

Rookbeleid

Rookvrij opgroeien, spelen en sporten is van groot belang voor kinderen. Daarom zouden wij het geweldig vinden als er helemaal niet gerookt wordt op ons sportcomplex. In het belang van onze kinderen verzoeken wij de rokers om op de zaterdag buiten het zicht van kinderen én buiten het terrein te roken.

 

Betekent dit een algeheel rookverbod?

Nee, in het clubhuis mocht al niet gerookt worden en op onze velden is dit ook absoluut verboden om schade aan onze velden te voorkomen. Langs de velden zien wij liever geen rokers maar wij stellen het wel op prijs als u komt kijken naar de wedstrijden die gespeeld worden. Daarom vinden wij verbieden vooralsnog een stapje te ver gaan maar wij hopen wel dat u het kunt opbrengen om niet te roken langs de velden.

Mocht u dan toch willen roken, zoek dan een plekje uit het zicht van kinderen en zo dat ook andere mensen er geen last van hebben. Hiervoor vragen we jouw medewerking: spreek elkaar én bezoekers met respect aan wanneer gerookt wordt op plaatsen en tijden dat dit niet is toegestaan of wenselijk is. Zo zorgen we er samen voor dat met name onze kinderen rookvrij kunnen sporten.