banner-beheercommissie.jpg

Tijdlijn teamindeling jeugd en mini's seizoen 2018/2019

Nieuwsafbeelding
14-4-2018  | 
De Technische Commissie is alweer druk bezig met de voorbereidingen van hockeyseizoen 2018/2019. Hieronder treft u een aantal data aan met betrekking tot de teamindeling junior meisjes. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie goed door te lezen. 
Indien uw kind komend seizoen niet langer lid wil zijn van MHC BE dient de opzegging van het lidmaatschap vóór 01 mei 2018 door de ledenadministratie te zijn ontvangen.

Op maandag 04 juni vinden de beoordelingstrainingen voor de meisjes junioren en 8-tallen plaats.  

Medio mei (uiterlijk in week 21) zal de TC de namen van de speelsters publiceren die worden uitgenodigd voor een beoordelingstraining. Coaches en trainers van alle breedteteams kunnen 1 tot 2 speelsters van hun team, die volgens de trainer en/of coach in aanmerking zouden kunnen komen voor de beoordelingstraining, vanaf heden doorgegeven aan de TC. Wij merken hierbij op dat dit geen garantie geeft dat deze speelsters voor de beoordelingstraining uitgenodigd worden.  

Tot 1 juni kunnen speelsters van breedte teams (en dus ook van de 8-tallen die volgend jaar naar de 11-tallen gaan), per mail aan de TC laten weten bij welke speelsters zij volgend seizoen in het team willen spelen. De TC doet bij de teamindeling haar uiterste best rekening te houden met deze voorkeuren maar kan deze echter niet garanderen.

Op 11 juni publiceert de TC de concept teamindeling van de 11-tallen junioren en de mini's (jongens en meisjes) op website.

Tot 14 juni is het mogelijk om per mail input en suggesties op de concept teamindeling te geven.

Op 18 juni wordt de definitieve teamindeling junioren en mini's op de website gepubliceerd.

Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij deze graag van u ([email protected])

Hartelijke groeten
TC MHCBE