banner-beheercommissie.jpg

Selectietraining 8-tallen 28 mei

Nieuwsafbeelding
15-5-2018  | 

Deelnemers selectietraining voor de selectie van de achttallen voor het komende seizoen:


De Technische Commissie zit weer volop in het proces van teamindelingen voor het komende seizoen. Onderdeel van dat proces zijn selectietrainingen. We trappen af met de selectietraining voor de meisjes achttallen.


Op maandag 28 mei 2018 vindt van 17.00 tot 18.00 uur de selectietraining plaats voor de meisjes achttallen voor het komende seizoen. Dat betekent dat daarvoor meisjes uitgenodigd worden die op dit moment in de zestallen spelen en volgend seizoen naar de achttallen gaan. 


Op basis van waarnemingen van de Technische Commissie, input en scoreformulieren van trainers, input en scoreformulieren van coaches en waarnemingen van de trainingsco√∂rdinator, worden de hieronder te vermelden meisjes uitgenodigd voor de selectietraining. 


Wij willen hier nog eens benadrukken dat de indeling van het selectieteam in de achttallen en het tweede team in de achttallen niet louter afhangt van de prestaties van de meiden op de selectietraining. De indeling van de teams geschiedt op basis van waarnemingen van de Technische Commissie, scoreformulieren van de trainers, scoreformulieren van de coaches, waarnemingen van de trainingscoördinator en eventuele nadere overleggen met betrokkenen. De selectietraining betreft slechts het sluitstuk van de beoordelingsprocedure en leidt niet tot grote verschuivingen ten opzichte van datgene wat we al weten en voor ogen hebben.

Het is dan ook vooral de bedoeling dat de meisjes die worden uitgenodigd voor de selectietraining zonder zenuwen komen hockeyen, lekker hun best doen en een plezierig uur beleven.


De selectietraining begint om 17.00 uur op veld 3. Verzoek aan de meiden die worden uitgenodigd om om 16.45 uur aanwezig te zijn. 


Aangezien de selectietraining plaatsvindt op veld 3, zullen op maandag 28 mei 2018 de overige speelsters uit M6E3, M6E4 en M6E5 gezamenlijk in een carrousel trainen op veld 1. De teams M6E6 tot en met M6E9 zullen op maandag 28 mei 2018 gezamenlijk in een carrousel trainen op veld 2.


Klik hier, of download onderstaande bijlage om de namen van de meisjes welke uitgenodigd worden in te zien.
(enkel te downloaden via website mhcbe.nl.