header-image-vb.jpg

MC1 schrijft historie voor MHCBE met kampioenschap in subtopklasse!

Nieuwsafbeelding
18-6-2019  | 

Inderdaad erg verrassend, maar wel erg verdiend, hebben de meiden van de MC1 de titel behaald in de subtopklasse. Met een overtuigende 1-4 uitzege bij Bommelerwaard in Zaltbommel sloot met de competitie af met een puntentotaal van 27 en een doelsaldo van 41 voor en slechts 10 tegen na 10 gespeelde wedstrijden. Nooit eerder slaagde een lichting uit de meisjeslijn bij Berkel Enschot voor een dergelijke opgave. De meiden hebben het hele jaar minimaal 2 keer maar vaak ook 3x per week hard voor getraind met elkaar. Daarnaast heeft het spelen van oefenwedstrijden bij topclubs in binnen en buitenland de basis gevormd voor het realiseren van deze unieke prestatie.

Het team dat onder leiding stond van Floris en Vincent met als manager Mechel Trommelen heeft ook erg veel hulp gehad van mensen rondom hen heen. Langs deze weg willen wij de ouders nogmaals hartelijk dank voor hun extra inzet op divers terrein maar worden ook de volgende personen geroemd voor hun bijdrage;

Angelo Pijnenburg (fysieke trainer Into Motion)

Job Ooms (hersteltrainer sportschool Ooms)

Tim Schalken (Sleepcorner trainer)

 Bjorn Kellerman (NL international)

‘’Wij gaan door waar anderen stoppen’’ was de slogan waar de dames voor hebben gekozen en daarom des te mooier om dit zo met elkaar af te sluiten.

Via deze weg willen wij ook de andere kampioenen feliciteren met hun behaalde titels en zien we nu al weer uit naar een nieuw hockeyjaar. 

 

Staf MC1