header-image-vb.jpg

BALV donderdag 8 juni 2023

Nieuwsafbeelding
15-5-2023  | 
Beste vrienden en vriendinnen van MHCBE

Het zijn geen eenvoudige tijden voor verenigingen. Tijdens een meeting met
hockeyverenigingen uit onze regio bleek dat we allen worstelen met dezelfde issues. De kosten zijn significant gestegen door hogere energieprijzen, fors gestegen kosten van materialen en onderhoud, 25% verhoging voor het Lisa systeem en flink verhoogde afdracht aan de KNHB. Daarbij heeft Heineken per 1 januari 2023 zijn bierprijzen opnieuw verhoogd.
Deze keer met 11% terwijl we al meerdere malen discussie hebben gevoerd over de bierprijzen. Naast de kostenstijging hebben we ook te maken met een afnemende aantal vrijwilligers die we straks noodgedwongen moeten aanvullen met betaalde krachten. Tijdens deze regiobijeenkomst werden verschillende opties besproken om tekorten aan financiĆ«le middelen en vrijwilligers weer aan te vullen. Denk hierbij aan een forse contributieverhoging, het verplichten tot het vervullen van vrijwilligerstaken en besparen op de inkoop van materialen.

Als bestuur van MHCBE zullen wij de komende maanden ook keuzes moeten maken die we allen liever niet doorvoeren omdat ze zouden kunnen leiden tot ontevreden leden of zelfs het opzeggen van het lidmaatschap. Om samen de juiste keuzes te kunnen maken willen wij onze leden betrekken bij de besluitvorming. Hiervoor organiseren we op

donderdag 8 juni om
20:00 uur een Bijzondere Algemene Leden Vergadering.


Tijdens deze BALV zullen wij verschillende keuze mogelijkheden aan de aanwezigen voorleggen en door stemming bepalen welke keuzes het meeste draagvlak hebben bij onze leden.


Wij hopen op een grote opkomst van leden of de ouders van jeugdleden.
Aanmelden voor deze BALV kan door gebruik te maken van de volgende link
https://forms.gle/ 1gg69gWBDPPurQ1s5

Aanmelden is zeer gewenst.
  
Met sportieve groet,
Bestuur MHCBE