header-image-vb.jpg

Documenten BALV gepubliceerd

Nieuwsafbeelding
5-7-2023  | 

Beste vrienden van MHCBE,

8 juni j.l. heeft er een Bijzondere Algemene Leden Vergadering (BALV) plaatsgevonden in ons clubhuis.

De thema’s die wij met de aanwezigen besproken hebben baren ons als bestuur al enige tijd de nodige zorgen.

Wij kunnen er nauwelijks omheen om in de nabije toekomst minder populaire keuzes te gaan maken.

Om daarbij dan de juiste keuzes te maken is het voor ons belangrijk om de meningen van onze leden hierin zo veel als mogelijk mee te nemen.

Gezien de belangen hadden wij op een hogere opkomst gehoopt maar waren wel content met het interactieve karakter dat de meeting kreeg door het meedenken van de aanwezigen. Wij willen hen hiervoor dan ook nogmaals danken.

De presentatie die wij gegeven hebben is te vinden op het afgeschermde gedeelte van onze website waar je middels je lidnummer kan inloggen.

Onder Club en daarna Documenten vind je niet alleen de presentatie die wij gegeven hebben maar ook een extra presentatie die later door een van de aanwezigen is ingediend en de notulen van de BALV.

Het moet ons van het hart dat een van de bedreigingen voor het voortbestaan van onze vereniging, die wij 8 juni gepresenteerd hebben, de afgelopen dagen weer goed zichtbaar is geworden. Hoe?

We geven al een jaar aan dat we een tekort hebben aan vrijwilligers. Leden of ouders van leden die zich volledig belangeloos voor onze vereniging willen inzetten. Waarom? Omdat we zonder vrijwilligers de benodigde taken niet kunnen verdelen en dus geen vereniging hebben waardoor we niet zouden kunnen hockeyen.

Verschillende van deze vrijwilligers hebben mailtjes en/of belletjes met de nodige verwijten ontvangen. Sommige verwijten waren dusdanig van aard dat er overwogen of zelfs besloten is om er dan maar mee te stoppen.

Natuurlijk mag er altijd een verschil van mening zijn maar hier dient met wederzijds respect over gecommuniceerd te worden en zorg er dan ook altijd voor dat je hierin feiten i.p.v. aannames mee neemt.

Het bestuur is trots op al onze vrijwilligers en we zijn dankbaar voor alles wat zij voor onze vereniging willen doen.

Als jij deze trots en dankbaarheid met ons deelt, is het misschien goed om dit eens middels een schouderklopje te laten weten.

Dan voelt deze vrijwilliger zich gezien en extra gewaardeerd!

Het seizoen zit er op en de zomervakantie is voor de eerste van ons al aangebroken. Geniet hier van en hopelijk zien wij jullie allen gezond en wel in het nieuwe bijzondere lustrum seizoen weer terug bij MHCBE. De vereniging van ons allen!


Groeten,

het bestuur.