banner-beheercommissie.jpg

Belangrijk: bericht voor shirtsponsoren

Nieuwsafbeelding
29-2-2024  | 

Beste leden van MHCBE,

Er zijn nog enkele teams bij MHCBE die sponsoruitingen op een clubtenue maar ook op trainingspakken of sweaters met ons clublogo hebben van een teamsponsor die geen sponsorovereenkomst met MHCBE is aangegaan. In het verleden is meerdere malen gecommuniceerd dat we blij zijn met teamsponsoren maar dat daar ook een verplichting naar de club bij hoort.

De eerste seizoenshelft hadden we de hoop dat de betreffende sponsoren die hier nog geen gehoor aan gegeven hadden alsnog als clubsponsor zouden aansluiten.

Helaas hebben niet al die sponsoren hier al gehoor aan gegeven.

Om geen onderscheid te maken aangaande afspraken voor sponsoring die binnen onze club gelden, zijn wij helaas genoodzaakt om, met ingang van 8 maart, de betreffende teams op te dragen om deze sponsornamen af te plakken of deze kleding niet meer te dragen voor, tijdens of na wedstrijden.

Mocht je als trainer of coach twijfelen of jouw teamsponsor wel voldoet aan deze afspraken, doe dan navraag bij onze sponsorcommissie door een mail te sturen naar[email protected].

Jouw teamsponsor kan er alsnog voor kiezen om sponsor van MHCBE te worden waardoor de gesponsorde kleding ook de tweede seizoenshelft gebruikt kan worden.

Het is in het belang van MHCBE en alle teams om hier gehoor aan te geven. De enige uitzondering hierop zijn de teams van de HvB aangezien zij allen spelen met dezelfde gesponsorde clubtenues.

Alvast bedankt voor jullie support