header-image-vb.jpg

Hockeyjongens Heeren van Brabant

Nieuwsafbeelding
23-5-2024  | 

De Heeren van Brabant is een samenwerkingsinitiatief van MHCBE, HOCO en Udenhout dat investeert in het behouden van jongens voor de hockeysport. Met succes! Samen bieden we inmiddels 12 jongens teams in de leeftijd O12 – O18 veel sport en spelplezier, omdat we voor ieder wat wils hebben. Trainen en wedstrijden gebeurt op de velden van onze 3 moederverenigingen. Met ingang van seizoen 2024 – 2025 spelen ook de jongens in de jongste jeugd O7 – O10 van onze verenigingen onder de vlag van de Heeren van Brabant.

Om deze jongste jongens vast kennis met elkaar te laten maken organiseerden de 3 verenigingen een gezellige pannenkoekentraining .

Meer dan 40 jongens van MHC Berkel-Enschot, MHC HOCO en MHC Udenhout beleefden vrijdag 17 mei een geslaagde middag met hockey en pannenkoeken. Zij maakten kennis met de Heeren van Brabant en hun teamgenootjes van de toekomst!

Even was het spannend, want bij de start van de pannenkoekentraining kwam de regen met bakken uit de lucht. Het HOCO-clubhuis was rijk gevuld met jongens van de 3 omliggende verenigingen die allemaal niets liever wilden dan lekker hockeyen. Maar het was even ongelooflijk nat!

Zoals je van stoere hockeyjongens mag verwachten, gingen zij het veld op na de ergste piek. Onder begeleiding van trainers en spelers van Heeren van Brabant werd een circuittraining afgewerkt. De inzet van de jongens werd beloond met een flinke stapel pannenkoeken, suiker en stroop. De jongens genoten zichtbaar van het spel, het eten en de gezelligheid. Zoals ze zelf zeiden: Dit smaakt naar meer! Het was om je vingers bij af te likken.

De pannenkoekentraining van vrijdag 17 mei is een van de kennismakingsactiviteiten van de Heeren van Brabant samen met de miniorencommissies van de drie clubs. En daarmee houdt het niet op. Samen trainen en spelen is belangrijk. Meer informatie, kijk op de site vanMHCBE - Mixed Hockey Club Berkel-Enschot.