header-image-vb.jpg

Bericht van de materiaalcommissaris

17-9-2009  | 

HALLO KEEPERS, KEEPSTERS EN COACHES, 

Al enkele maanden worstel ik met mijn gezondheid, beetje op en af. Soms ging het redelijk, dan weer dagen in bed met hoge koorts, beroerd en doodmoe. Na uiteenlopende diagnoses, Mexicaanse Griep, Inwendige Ontstekingen, Q-Koorts, Longontsteking etc. hebben de diverse specialisten dan eindelijk gisteren de (hopelijk) definitieve diagnose gesteld: Ik ben besmet met de Legionella-Bacterie! Veel nader onderzoek moet nog volgen en is ook al in volle gang, maar gelukkig is ook de behandeling inmiddels opgestart. 

Vervelend voor mij, maar ook onhandig voor de "vereniging"; ik kon en kan voorlopig niet de service verlenen die ik graag zou willen bieden. Ook bestellingen, leveringen en contacten met leveranciers verliepen de afgelopen weken niet optimaal. Ik lig veel op bed, en wanneer ik niet in bed lig voel ik me gammel, beroerd en erg vermoeid, door deze omstandigheden was ik vaak ook moeilijk of helemaal niet bereikbaar.  

Toch heb ik geprobeerd om de afgelopen twee weekends alle junioren- en seniorenteams zo goed mogelijk van materiaal voor 't nieuwe seizoen te voorzien. Voor een heel groot deel is dat ook goed gegaan en in de gevallen dat dat niet is gelukt, was dat echt niet altijd mijn schuld ......... 

Daarom voor de komende weken een aangepaste "dienstregeling": 

Voor alle teams (m.u.v. mini teams): Probeer nog even te roeien met de riemen die je hebt, kleine reparaties zou je zelf, met je vriend, je zwager, je buurman etc kunnen oplossen; Duct-Tape, een lijm-pistool, Ty-Ribs? etc doen vaak wonderen. Zijn je problemen ECHT urgent, dan zal ik alles in het werk stellen om je alsnog van dienst te zijn.  


Over enkele weken hoop ik weer helemaal boven Jan te zijn en ik ga er dan ook onmiddellijk zorg voor dragen dat al ik al onze keepers en keepsters ook voor het komende seizoen weer optimaal "in het pak" gedaan heb ... 

Met vriendelijke groet,
Franck