header-image-vb.jpg

1000 leden!

7-11-2009  | 

Zondag 8 november was een mooie dag voor hockeyclub Berkel-Enschot.

Dames 1 en Heren 1 speelden beide een mooie en spannende wedstrijd thuis. Dames 1 ontving DOPIE uit Delft. Heren 1 speelde de derby tegen MHC Goirle. Voor de wedstrijd hadden beide teams een gelijk aantal punten met een beter doel saldo voor Goirle. Door het mooie weer stond er veel publiek langs de lijn en werd er flink aangemoedigd. Het resultaat was er naar. Zowel de dames als de heren sleepten de overwinning in de wacht.

Na de wedstrijd was het dan ook feest in het clubhuis waarbij ook de businessclub was uitgenodigd. Voorzitter Marc Heuvelmans bedankte een ieder voor hun komst en meldde met trots dat de club het duizendste lid heeft mogen verwelkomen. Zeer  bijzonder omdat van Berkel-Enschot, met een inwonersaantal van nog geen 11.000, liefst 10% lid is van deze hockeyclub. Dex Iyriboz werd in de schijnwerpers gezet als 1000ste en tevens jongste lid van MHC Berkel-Enschot

Ook Job Ooms van Joop Ooms sport kreeg een speciale vermelding als bijzonder lid. Haast tegelijkertijd met de aanmelding van Dex werd Job binnen de club welkom geheten. Job gaf daarbij aan dat hij beide eerste teams eens een goede fysieke training gaat geven. Een geste die het bestuur niet onvermeld wilde laten.

Daarna gaat het feest in volle gang verder en hangt er een gezellige sfeer in en rond het clubhuis.