header-image-vb.jpg

Apr̬s Ski Party A/B jeugd groot succes!

18-12-2009  | Binnen enkele weken slaagde de jeugdcommissie erin om samen met een afvaardiging van de A/B jeugd dit feest te organiseren. Tijdens de voorbereidingen werd het idee van een Après Ski Party snel opgepakt, alsook het bijbehorende ontwerp voor de flyers die later op scholen en hockeyclubs in Oisterwijk en Tilburg werden verspreid. Over een goede disco hoefde de jeugd ook niet lang na te denken, Tom van de Nouweland met TNevents was volgens hen de geschikte persoon om die avond voor de jeugd de muziek en lichtshow te verzorgen. En zo kunnen we wel doorgaan. De ideeën stroomden over de bar, hoe we dit feest zouden moeten organiseren en de taken werden snel onder elkaar verdeeld.

Op de eerste inschrijfavond werden al 170 kaartjes verkocht en de daaropvolgende zaterdag waren we door alle kaarten heen, alle 350 kaarten waren dus verkocht.

Binnen de kortste keren hadden we ook voldoende vrijwilligers binnen de club bereid gevonden die graag hand- en spandiensten wilden verrichten om het feest in goede banen te leiden. Dat varieerde van toegangscontrole, garderobe, muntenverkoop, bardienst, toezicht houden en natuurlijk opruimen na afloop waarvoor ze met een heerlijke pizza werden beloond.

Al met al een fantastisch feest dat voor herhaling vatbaar is. Om een indruk te krijgen van het feest kun je het beste het fotoverslag (van Bas Haans) op de website van Alles van Berkel-Enschot bekijken, woorden zijn namelijk overbodig: het was een groot succes!

Klik hier voor het fotoverslag.

Axel, Maurice, Piet, Jasper, Frits, Gijs, Silvie, Dominique, Chantal, Janneke bedankt voor jullie creativiteit, hulp en inzet!

John, Johan, Rene, Theo, Robert, Laurens, Milou, Jeroen, Daan, Tim, Nik, Esli, Erik-Jan, Michiel, Mireille, Lotte, Aukje, Lisette, Suzanne en Marjolijn bedankt dat jullie tijd wilden vrijmaken om het feest in goede banen te leiden!

Namens de Jeugdcommissie,

Ruud, Jan en Sjef