header-image-vb.jpg

Bericht van de voorzitter

11-12-2010  | 

Van een reguliere winterstop is dit jaar geen sprake. Door het slechte weer waren de velden onbespeelbaar  en moesten wedstrijden worden afgelast. Soms is het heel duidelijk wanneer een wedstrijd niet doorgaat , maar soms wordt men er (onaangenaam) door verrast.

Voor de mini's betekent zoiets vrijwel altijd dat wedstrijden geen doorgang vinden en niet ingehaald worden. Dus voor veel mini teams is de winterstop al vroeg in december begonnen.

Voor de jeugdteams geldt dat niet en is er dus werk aan de winkel. Met name voor onze wedstrijdsecretaris. Dit jaar was bepaald dat het hele programma afgelopen zaterdag zou worden ingehaald. Maar er zijn ook teams die al twee wedstrijden gemist hebben en dat geldt weer niet voor iedereen. Overwerk dus. Want het is passen en meten om wedstrijden  opnieuw in te plannen. Niet in alle gevallen zal dat gebeuren.

Ook voor de senioren teams gelden niet dezelfde regels.  In het district werden wedstrijden gepland om in te halen, maar de competitie van de standaardteams werd al eerder deze week door de KNHB geschrapt.

Onduidelijk is nog wanneer alles wordt ingehaald, maar via onze wedstrijdsecretaris Cees Wouters zullen de teams ongetwijfeld tijdig geïnformeerd worden. Vaak vraagt dat wel wat extra flexibiliteit van teams, maar ook van scheidsrechters om op de aangepaste tijden te kunnen hockeyen.

Beleidsplan
Deze week overlegt het bestuur met vertegenwoordigers van de commissies over het opgestelde beleidsplan. Bedoeling is een aantal concrete doelstellingen te formuleren, waaraan de komende tijd gewerkt gaat worden.

Woensdag 22 december vergadert het bestuur voor het laatst dit kalenderjaar en daarna is het ook voor het bestuur even winterstop tot de nieuwjaarsreceptie van 9 januari waar we  alle leden van onze vereniging hopen te ontmoeten.

Voor de komende feestdagen wenst het bestuur van de vereniging natuurlijk iedereen fijne  dagen en voor het nieuwe jaar wensen we iedereen en een gezond en vooral sportief nieuwjaar!

 

Tot schrijfs,
Theo van Tilburg