header-image-vb.jpg

Bericht van de voorzitter

20-3-2011  | Met name op zaterdag is het dan altijd een feest om de zestallen en achttallen te zien. Simol reed rond met de koffie en de toeschouwers kwamen dus ook niets te kort. Helaas had het prachtige weer op zondag geen invloed op de wedstrijd van heren 1.  Bij de dames wel; na het verlies vorige week  herstelden de dames zich, na een goede tweede helft, door te winnen van Basko.  De heren slaagden er niet in om de wedstrijd te winnen. Na een redelijke eerste helft zakte het team in de tweede helft weg naar een niveau waar ze normaal gesproken nooit op acteren. De tegenstander werd daardoor in het zadel geholpen en  kon uitlopen naar een riante overwinning. Zoiets is zuur. Verliezen van een betere tegenstander is veel eenvoudiger te accepteren. Het gevoel dat een nederlaag geheel aan eigen falen te danken is roept altijd frustraties op. Toch zijn dat de momenten waarvan geleerd kan worden.

Ook achter de schermen is weer het nodige gebeurd deze periode. Op de site zal voortaan een kort verslag komen van de belangrijkste punten uit de bestuursvergaderingen.  Daarmee geeft het bestuur een eerste aanzet aan de uitwerking van het streven naar goede communicatie binnen de vereniging. Ook vragen we de diverse commissies om hierop attent te worden.

Heel voorzichtig wordt al vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen.  Bij de jeugdteams zullen speelsters uit lagere teams gevraagd worden mee te trainen met selectieteams.  Terwijl het huidige seizoen dus nog de nodige aandacht vraagt wordt al vooruitgekeken. Dat is te prijzen, want  het vraagt weer extra tijd en energie.

Rest mij iedereen weer een mooie week toe te wensen,
tot ziens weer langs de lijn.

Theo van Tilburg
voorzitter