header-image-vb.jpg

Bericht van de voorzitter

20-6-2011  | 
De zomer komt eraan, de competitie zit erop, toernooien worden gespeeld. Achter de schermen wordt echter niet stil gezeten en teams en commissies maken zich op voor een nieuw seizoen. Zo gaat er weer een seizoen voorbij en kondigt het nieuwe zich al aan. Het bestuur wenst iedereen natuurlijk een fijne vakantie en hoopt iedereen weer te ontmoeten bij de start van het nieuwe seizoen. Maar eerst nog even dit seizoen goed afsluiten.

Via de nieuwsbrief wordt u deze week uitgenodigd aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering op 29 juni a.s.. De agenda van deze vergadering zal worden bijgevoegd. In de ALV leggen bestuur en commissies verantwoording af voor het gevoerde beleid.

De jaarverslagen van commissies en bestuur kunt u uiteraard vinden op de website. Dit jaar vragen we speciale aandacht voor het feit dat het bestuur besloten heeft Werner Vermeer en Cees Wouters voor te dragen als erelid van onze verenging.
Werner vanwege zijn zeer lange periode als actief lid van onze vereniging. Op vele fronten is (en blijft) Werner actief voor onze vereniging. Vele jaren was hij lid van de arbitragecommissie waarvan de laatste tien jaar als voorzitter. Hij neemt nu afscheid van deze rol en daarmee ook als lid van het bestuur.
Cees Wouters dragen we voor omdat hij al 25 jaar onze wedstrijdsecretaris is. Cees was dit jaar door onze vereniging voorgedragen als “Vrijwilliger van het jaar“ bij de KNHB. Deze voordracht werd gesteund door het district, maar helaas werd Cees door de selectiecommissie niet verkozen. De waardering is echter duidelijk en vandaar ook zijn voordracht tot erelid van onze vereniging.

Dat het bestuur oog heeft voor het vele werk dat verzet wordt door vrijwilligers is een belangrijk aandachtspunt van het beleid van het bestuur. Daarmee wil het bestuur een goed voorbeeld geven, wat navolging verdient door leden en ouders van onze leden. We zijn blij dat zoveel mensen zich actief inzetten voor onze vereniging en dat mag gezien worden en gewaardeerd.

Op de jaarlijkse sponsoravond afgelopen vrijdag heeft het bestuur deze voordrachten  bekend gemaakt. De avond past ook goed in het beleid. Want juist ook de sponsors verdienen waardering voor de bijdrage die zij aan onze vereniging geven. Een compliment ook voor de sponsorcommissie die erin geslaagd zijn om de sponsorinkomsten te verhogen waardoor bijvoorbeeld een lastige discussie over contributieverhoging achterwege kan blijven.

Op de sponsoravond werd ook bekend gemaakt dat drie leden zullen worden voorgedragen tot lid van verdienste van onze vereniging: Caroline de Mol, Astrid Frijters en Henk Hoppenbrouwers. Caroline en Astrid vanwege hun jarenlange inzet voor de jeugd van onze vereniging en Henk vanwege zijn onvermoeibare inzet voor onze accommodatie.

Het bestuur beseft heel goed dat niet alleen genoemde leden actief zijn en waardering verdienen. Alle actievelingen binnen onze vereniging verdienen alle lof en we hopen binnenkort dan menigeen te verrassen met een attentie namens de leden.

Ik hoop u allen te ontmoeten tijdens de ALV en wens iedereen een fijne vakantie, sportieve zomer.


Theo van Tilburg
voorzitter