header-image-vb.jpg

Bericht van de voorzitter

28-8-2011  | 

Helaas beginnen we het seizoen met minder prettig nieuws over één van onze, nog altijd zeer betrokken, ereleden. Tijdens de zomerstop werden we opgeschrikt door het bericht dat Hans Donders met ernstige klachten was opgenomen in het ziekenhuis. Hans is mede-oprichter  van onze vereniging en heeft tot vorig jaar een zeer actieve bijdrage geleverd. Hans was voorzitter van de stichting Heuneind. Deze stichting is destijds, bij de aanleg van het eerste kunstgrasveld, in het leven geroepen om niet alleen een belastingvoordeel voor de vereniging  binnen te halen, maar ook te waarborgen dat de exploitatie van het kunstgras verantwoord zou gebeuren. Ruim 25 jaar heeft Hans Donders zich hiervoor verdienstelijk gemaakt. Ook was hij actief als hockeyer, (eerste) voorzitter en commissielid. Bovendien is hij vaak langs de velden te vinden en altijd aanwezig op de ledenvergadering. We zijn geschrokken van het bericht over zijn plotselinge, ernstige ziekte en leven mee met Hans en zijn gezin. We wensen hen veel sterkte en hopen dat de medische behandelingen succesvol zijn.

Ondanks dit nare bericht hebben we de draad van het clubgebeuren weer opgepakt. Onder andere de beheercommissie is al heel actief geweest. Er is weer het nodige werk verzet rondom de fietsenrekken. Het blijft belangrijk om de afgekruiste ruimte vrij te houden! De noodzaak dat het veld goed bereikbaar blijft voor ambulances vraagt dat we hieraan aandacht aan zullen blijven geven. Komende week zullen de dug-outs van veld 3 verplaatst worden waardoor er meer ruimte ontstaat tussen veld 2 en 3 voor de toeschouwers. Er is een nieuwe opslagcontainer geplaatst en voor de mini's zijn nieuwe goals aangeschaft en voor de keepers nieuwe lockers.

De Technische commissie en Jeugdcommissie hebben er alles aan gedaan om ruim op tijd alles geregeld te hebben, maar dat is nog niet helemaal gelukt. Vrijwel alle teams hebben een coach, maar nog niet alle teams hebben ook een trainer. Men is druk doende dit zo spoedig mogelijk te regelen. Op de site staat inmiddels het trainingsschema en alle teams kunnen weer aan de slag. Komende week zijn er voor de meeste jeugdteams wedstrijden geregeld en lijkt het erop dat we klaar zijn voor de start van de competitie. Daarbij blijft altijd van belang dat bestuur en commissies niet kunnen zonder de steun van vrijwilligers en ouders. Als iedereen weer een positieve bijdrage levert kunnen we met een gerust hart de start van de competitie tegemoet zien.

Het bestuur wenst alle leden in ieder geval weer een goed en sportief jaar!
Bent u nieuwsgierig naar het nieuwe bestuur? Om ons gemakkelijker te vinden, zijn we voor u op de foto gegaan: https://www.mhcbe.nl/club/organisatie/bestuur

Tot schrijfs,
Theo van Tilburg