header-image-vb.jpg

Afscheid terreinbeheerder

3-2-2014  | 


Na een periode van 11 jaar gaat onze terreinbeheerder Jack van der Wee van zijn pensioen genieten. Via het sportbedrijf van de gemeente Tilburg kreeg de hockeyclub de gelegenheid om Jack bij onze club het dagelijkse terreinonderhoud uit te laten voeren. D.w.z. blad ruimen van de velden, afgelopen najaar ruim 35 m3, zwerfvuil ruimen het gehele jaar door en ook het afval wat de leden achterladen op de velden en de dug-outs werden opgeruimd. Maar ook kleine reparaties voerde hij uit. Niet te vergeten zijn de schoonmaak werkzaamheden in de kleedkamers, daar was schoonmaak vaak hard nodig. Op de maandagmorgen was het clubhuis aan de beurt, samen met de schoonmaker van de bso zag het clubhuis rond het middaguur er weer spic en span uit.

Het clubhuis en het terrein zagen er door zijn inzet en werkzaamheden altijd goed uit en was een voorbeeld voor meerdere clubs uit onze omgeving. Jack neemt dinsdag 11 febr. a.s. officieel afscheid van de club.

Komende week begint een nieuwe terreinbeheerder, Tiny van Gils, hij komt uit ons eigen dorp en is 63 jaar oud. Als bijzonderheid, hij heeft zijn roots liggen op de terreinen van de club. Tot ca. 1970 stonden ter hoogte van de middellijn van veld 1 drie huisjes en in een van die woningen is Tiny geboren en getogen. Hij heeft erg veel zin om de werkzaamheden van Jac voort te zetten.

Namens de beheercommissie, Henk Hoppenbrouwers