header-image-vb.jpg

Uit de bestuursvergadering: tucht, WK hockey, baromzet, zaalcapaciteit

25-2-2014  | 

In de vergadering van 18 februari heeft het bestuur gesproken over de volgende zaken:

  • Geconfronteerd met een groeiend aantal incidenten bij verenigingen heeft de KNHB besloten dat alle vrijwilligers die geen lid van de club zijn (coaches, trainers, commissieleden) het tuchtreglement van de KNHB moeten ondertekenen. We volgen de KNHB hierin en zijn aan het kijken hoe we dit het beste in kunnen richten. We streven ernaar dit per seizoen 2014/2015 geregeld te hebben.

  • In juni is in Den Haag het wereldkampioenschap hockey. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! We hebben een aantal mensen bereid gevonden om in het kader van het WK enkele activiteiten te bedenken: Robert Sanders, Nicolien Hekking en Karen Lagerweij. U gaat er meer van horen!

  • En zet alvast maar in de agenda: donderdag 29 mei (Hemelvaart). Dat wordt een clubdag met veel aandacht voor het aanstaande WK!

  • We zouden graag wat meer aanloop en activiteiten in het clubhuis zien. Het is een prachtig gebouw wat we vaker kunnen gebruiken, en meer aanloop betekent ook meer omzet: goed voor de clubkas. Als iemand een goed idee heeft, meld je bij de beheercommissie of het bestuur!

  • Voorzitter Jan Kleijn heeft gesproken met wethouder Auke Blaauwbroek onder andere over de mogelijkheden van meer zaalaccommodatie. Nu moeten we meerdere zalen gebruiken, dat is niet ideaal. Helaas zijn er geen plannen die dat probleem op korte termijn gaan oplossen.

  • Vroeger werd er regelmatig overlegd met de andere gebruikers van het sportcomplex: de tennisclub, Joop Ooms en Skish. We gaan het initiatief nemen om dat weer te gaan doen, zodat we ook eens van gedachten kunnen wisselen over ontwikkelingen op de lange termijn.
 
De volgende bestuursvergadering is op 18 maart.

Vriendelijke groet,
namens het bestuur
Maryvon Putman
secretaris