header-image-vb.jpg

Fantastische MHCBE Clubdag en Mixed Open

2-6-2014  | 



We kijken terug op een paar prachtige dagen op de hockeyclub. Met velen vierden we dat we een club zijn. Terwijl er de komende weken nog een aantal zeer gezellige wk-activiteiten plaatsvinden op de hockeyclub kunnen we nu al terugkijken op een paar mooie dagen.

De eerste MHCBE Clubdag op 29 mei
Wat een mooie dag was het afgelopen donderdag. Met meer dan 200 (!!) leden startten we met een heerlijke lunch. Daarna vermaakte jong en oud zich met 'gouwe ouwe' spelen zoals de kop van Jut of de schietkraam. Gezellig sloten we vervolgens af met een spetterend optreden van de band Freezz!

Kijk voor een prachtige foto-reportage van Robert Sanders hier.

De MHCBE Mixed Open op 1 juni
Op een heerlijke zomerse dag vond de eerste editie van de MHCBE Mixed Open plaats. Daarbij speelden jong en oud, dame en heer gemixed samen. Ruim zes teams gingen met elkaar de strijd aan en streden om een plekje op het podium. Nadat de finales op het veld gespeeld waren volgde de derde helft en het aanmoedigen van het Nederlands elftal tegen Argentinie. Een goed gevuld clubhuis maakte het bijna het Kyocera-stadion! Daarna volgden heerlijke Argentijnse steaks, die na de overwinning van het NL elftal natuurlijk extra goed smaakten.

Dank aan alle sponsoren en clubgenoten die dit zo mooi hebben weten te organiseren! Hopelijk kunnen we dit succes volgend jaar herhalen en mogen we nog meer van jullie verwelkomen!