header-image-vb.jpg

Trimhockey bij MHC Berkel-Enschot

Meld je aan bij het Trimhockey op maandagavond 

Al jaren bestaat trimhockey bij MHCBE. Wat ooit klein begon is uitgegroeid tot een enthousiaste gemengde trimclub met leden op verschillende niveaus. 

Trimhockey is een goede manier om de sport te leren kennen of om het hockeyen weer op te pakken zonder gebonden te zijn aan een competitie. Zeer geschikt voor ouders en (ex)hockeyers die naast studie, gezin of drukke baan gewoon nog even een balletje willen slaan zonder verplichtingen. Ook beginners kunnen bij trimhockey terecht om de basistechnieken te leren onder begeleiding van een trainer. Later doorstromen naar een regulier seniorenteam kan en komt natuurlijk ook voor. 

Trimhockey vindt plaats in de vorm van trainingen onder begeleiding van een (vrijwillige) trainer. De trainingen bestaan globaal gesproken uit een gedeelte conditieopbouw en oefeningen ter bevordering van de techniek. Voor diegene die graag een wedstrijdje tegen een trimmersteam uit de omgeving willen spelen worden er ook wedstrijden georganiseerd. 

De leeftijd van de 'trimmers' varieert tussen de 30 en 60 jaar, waarvan de meeste tussen de 30 en de 50 zijn. Het is goed om te weten dat iedereen rekening houdt (dient te houden) met de ervaring van medespelers. Dat wil zeggen: bij trimhockey wordt op een 'vriendelijke' manier gehockeyd. Spelplezier, gezelligheid en veiligheid staan voorop.  

De trimmers trainen op maandagavond vanaf 20.30 uur tot 22.00 uur op veld 2 en 3. 

Je bent van harte welkom om eens een (paar) keer te komen kijken of vrijblijvend mee te doen, daarna kun je kijken of het wat voor je is. Indien je een keer mee wilt doen, dan graag scheenbeschermers, bitje en een hockeystick meenemen.