header-image-vb.jpg

Vrienden van MHCBE

De vrienden van MHCBE, opgericht in 2014 zoekt versterking! De vrienden van MHCBE is er voor enthousiaste leden, ouders en trouwe supporters van MHCBE die de vereniging een warm hart toedragen en op deze manier iets extra's willen doen voor de club.


Je betaalt, gedurende een periode van minimaal één jaar, jaarlijks minimaal €. 100,-- aan de club. Dit geld gebruiken we voor de realisatie van projecten, waarvan MHCBE plezier heeft en die zonder deze steun niet of slechts gedeeltelijk haalbaar zouden zijn. Elk jaar tijdens de zeer gezellige ‘vrienden van MHCBE' borrel, wordt bekend gemaakt welk bedrag aan welk doel wordt besteed. Tevens is deze borrel ter bevordering van de onderlinge banden, ter stimulatie om lid te blijven en om nieuwe leden te werven. Leden van de ‘vrienden van MHCBE' worden vermeld op een speciaal bord wat op een prominente plaats in het clubhuis hangt.

Meer weten ?

Wil je meer weten van de ‘vrienden van MHCBE' ? Spreek één van de leden van de sponsorcommissie aan of stuur een e-mail naar [email protected]

Lid worden ?

Lid worden van ‘de vrienden van MHCBE' ? Vul het aanmeldingsformulier in en mail dit naar[email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.